Een speciale

taart op maat

Een verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheid? More than Cake maakt voor u geheel naar wens een bijzondere taart.

Lees verder »

Een speciale

taart maken?

Wil je zelf ook leren hoe je zelf een mooi gedecoreerde taart kan maken? Bij More than Cake kun je verschillende workshops volgen.

Lees verder »

Voor jouw

Speciale dag

Een verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheid? More than Cake maakt voor u geheel naar wens een bijzondere taart.

Lees verder »

Bijzondere taarten, Sweet Tables en meer...

Welkom bij More than Cake

Er is altijd wel een gelegenheid om taart en andere lekkere zoetigheden te eten. Of het nou voor een bruiloft, kinderverjaardag of voor een jublieum is. En dan wil je natuurlijk ook een mooie, bijzondere en heerlijke taart of Sweet Table. More than Cake maakt taarten, cupcakes en koekjes voor elke gelegenheid. Een creatie van More than Cake wordt speciaal voor jou ontworpen en gemaakt. Daarom is geen creatie hetzelfde.

Voor het bestellen van een taart of voor informatie kun je contact opnemen met More than Cake.

“Alle taarten en andere creaties van More than Cake worden door mij gemaakt. Dit doe ik al een aantal jaren als hobby en in de zomer van 2010 ben ik een bedrijf in Assen gestart. Zelf heb ik diverse cursussen gevolgd en blijf me hier ook steeds in ontwikkelen. Kijk rustig rond in de fotogalerie om ideeën op te doen voor jouw eigen More than Cake taart of Sweet Table."

Tot ziens!
Monica de Bruine

Meest recente taarten

Gastenboek Tweets

Een persoonlijk bericht achterlaten? Gebruik #MoreThanCake.nl in je twitterbericht en je bericht zal hier worden getoond.