Een speciale

taart op maat

Een verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheid? More than Cake maakt voor u geheel naar wens een bijzondere taart.

Lees verder »

Een speciale

taart maken?

Wil je zelf ook leren hoe je zelf een mooi gedecoreerde taart kan maken? Bij More than Cake kun je verschillende workshops volgen.

Lees verder »

Voor jouw

Speciale dag

Een verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheid? More than Cake maakt voor u geheel naar wens een bijzondere taart.

Lees verder »

Bruidstaarten &

Bruidscupcakes

Voor de mooiste dag van je leven zoek je natuurlijk ook een hele mooie taart of geweldige cupcakes, helemaal in de stijl van je bruiloft.

Het is mogelijk om een proeverij te boeken (alleen voor taarten of bij cupcakes voor meer dan 40 stuks). Zo kunnen jullie mogelijkheden zien en proeven en bespreken we wat de wensen zijn en nemen we het design door. De kosten van een proeverij zijn € 32,50. Indien jullie de bruidstaart daadwerkelijk bestellen bij More than Cake, dan wordt het bedrag van de proeverij in mindering gebracht op de eindfactuur.

Bij een bruidstaart hoort standaard een luxe vulling, zoals bijvoorbeeld vers fruit en witte callebaut chocoladecreme.

Bruidstaarten zijn er vanaf € 5,95 per persoon. Het is mogelijk om vanaf 30 personen een bruidstaart te bestellen. De bruidscupcakes zijn vanaf € 4,50 per persoon en hiervoor geldt een minimale afname van 10 stuks bij een bruidstaart en 30 stuks als er geen bruidstaart is besteld.

In Assen zal de taart zonder kosten worden bezorgd en opgebouwd. Buiten Assen geldt een tarief van € 0,40 cent per kilometer.

Is de bruiloft in het voorjaar of in de zomermaanden, dan is het verstandig om de bruidstaart zo ver mogelijk van te voren te bespreken.

De prijs is inclusief het eventueel lenen van een standaard en exclusief de prijs van een eventuele bruidstopper. Deze dient dan wel uiterlijk binnen 4 dagen na het huwelijk te worden teruggebracht.

Meest recente taarten

Gastenboek Tweets

Een persoonlijk bericht achterlaten? Gebruik #MoreThanCake.nl in je twitterbericht en je bericht zal hier worden getoond.